Steffen Ahrendt

Malermester Steffen Ahrendt ApS er beliggende i Ringsted og har eksisteret siden 2002. Malerfirmaet drives og ejes af Steffen Ahrendt.

Vi leverer altid professionelt malerarbejde efter danske kvalitetstandarder MBK (Malerfagligt behandlings katalog) og benytter altid de bedst mulige materialer.

Alt malerarbejde udføres med Dansk Svendebrev, hvilket er med til at sikre at vi ved hvad vi har med at gøre og at arbejdet udføres professionelt og med dansk faglig stolthed.

Malermester Steffen Ahrendt er et kvalitetsbevidst malerfirma. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftaler og leveringstider.

Professionel rådgivning

Farverådgivning er en vigtig faktor indenfor alt malerarbejde, såfremt der ønskes et professionelt resultat.

Vi har den erfaring som sikrer vores kunder en faglig rådgivning, omkring alt malerarbejde til erhverv, private og boligforeninger, f.eks. farvesammensætning, materialer og vedligeholdelse.

Vi overholder alle vores aftaler gennem hele arbejdsforløbet og udarbejder altid en arbejdsbeskrivelse på det aftalte arbejde. Tilbuddet er altid inkl. afdækning af gulve m.v. og naturligvis oprydning efter endt arbejde.

Vi giver gerne en fast samlet pris på malerarbejdet eller på timeløn alt efter kundens ønske. Såfremt det kræves at arbejdet udføres udenfor normal arbejdstid (f.eks. maling af kontorer, butikker mv.) er dette ligeledes en mulighed.

Ydelser udendørs eller indendørs

Vi tilbyder og udfører alt indenfor malerarbejde:

– Renovering og istandsættelse
– Større og mindre virksomheder
– Private
– Boligselskaber
– Nybyggeri

Malermester Steffen Ahrendt - Klostervænget 7 - 4100 Ringsted - Tlf.: 40 53 80 22 - CVR: 32 27 05 22