Ordningen

Regeringen har valgt at håndværkerfradraget på malerarbejde kun gælder for det udvendige maler projekt i hele 2021. Sommerhuse og fritidshuse er også en del af den nye aftale.

I hele 2021 er det muligt at opnå fradrag på arbejdslønnen i forbindelse med alt udvendigt maler arbejde på din helårsbolig. Det også muligt at få fradrag for arbejde udført på din sommer- eller fritidsbolig. Det betyder en kontant besparelse på din håndværkerregning.

Træk din regning fra i Skat – penge tilbage i din lomme

Alt udvendig maler arbejde, som du bestiller hos os, betyder dermed penge tilbage i din lomme. Alt, du skal gøre, er at trække beløbet til arbejdsløn fra som servicefradrag på din næste selvangivelse.

Nemt at få penge tilbage. Beløbet skal blot skrives på din selvangivelse sammen med nogle få oplysninger. Du kan få fradrag for arbejdsløn op til 25.000 kr. inkl. moms om året, for hver voksen person i din husstand.

Hvor meget får jeg tilbage?
Servicefradraget har samme værdi for dig som for eksempel dit fagforeningsfradrag eller kørselsfradrag. I en gennemsnitskommune er værdien en tredjedel. Så hvis du kan skrive 25.000 kr. på din selvangivelse som servicefradrag, vil du få cirka 8.333,00 kr. tilbage i skat.

Malermester Steffen Ahrendt - Klostervænget 7 - 4100 Ringsted - Tlf.: 40 53 80 22 - CVR: 32 27 05 22